Valmistava teollisuus – tuotannonohjausjärjestelmällä hyötyjä ja tulevaisuutta yrityksellesi

Valmistavan teollisuuden toimintaympäristö muuttuu koko ajan ja kansainvälinen kilpailu vaatii alalta jatkuvaa uudistumista. Haluatko toimia ja ottaa ohjakset käteen ennen kuin muutos alkaa syömään tuotantosi tehokkuutta, kannattavuutta ja kilpailukykyä? Tuotannonohjausjärjestelmämme avulla se on mahdollista!

Tehokas tuotannonohjausjärjestelmä muuttaa kaiken

Ei riitä, että vain tehtaan koneet ovat kunnossa – tarvitset myös järjestelmän, jolla ohjaat tuotantoasi tehokkaasti ja varmistat yrityksesi kilpailukyvyn. DL Prime Workmanager® -tuotannonohjausjärjestelmä (MRP I & II) palvelee monipuolisesti valmistavassa teollisuudessa toimivien yritysten toimintaa, ja on varma valinta nykyaikaiseen tuotannonohjaukseen.

Tuotannonohjausjärjestelmämme avulla kehität ja tehostat tuotannollista toimintaasi kokonaisvaltaisesti. Yhdellä ohjelmistokokonaisuudella hallitset tehtaasi kaikkia avainprosesseja aina tarjouksesta tuotantoon, laskutuksesta jälkiseurantaan ja sähköiseen kirjanpitoon asti. Voit käyttää järjestelmää riippumatta siitä, missä olet ja millä laitteella työskentelet.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Tuotannonohjausjärjestelmä yhdistää ihmiset ja tuotannon tapahtumat

Tuotannonohjausjärjestelmämme on modulaarinen osa DL Prime Online -tuoteperhettä. Yhdessä muiden ohjelmistotuotteidemme kanssa DL Prime Workmanager® luo vankan pohjan yrityksesi kannattavuudelle ja tuotannon tehostamiselle.

DL Prime Workmanager® -tuotannonohjausjärjestelmä antaa reaaliaikaista tietoa tuotannon tapahtumista ja auttaa suunnittelemaan tehtaan kokonaistuotantoa. Yrityksesi ja työnjohtajasi voivat reagoida mahdollisiin kapasiteettivajeisiin tai muihin häiriöihin välittömästi. Järjestelmän reaaliaikaiset tuotannon- ja varastoseurannat sekä integroitu kuljetusjärjestelmä auttavat pitämään kiinni toimitusaikatauluistasi ja varmistavat tiedon katkeamattoman kulun eri toimintojen välillä.

Tilaa ohjelmiston etäesittely

Investointi parempaan tuottavuuteen

DL Prime Workmanager® -tuotannonohjausjärjestelmä automatisoi kaikki tuotantosi ydintoiminnot helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi. Parhaimmillaan ratkaisumme tarjoaa merkittäviä kilpailuvaltteja ja mitattavia hyötyjä, kuten tuotantotyön helpottumista, parempilaatuisia tuotteita, lisääntyvää toimitusvarmuutta ja tyytyväisempiä asiakkaita. Yhdessä muiden DL Prime -tuotteiden kanssa myös taloudellisten tulosten ja tavoitteiden saavuttaminen sekä seuraaminen tehostuvat.

  • Tehtaan kokonaistuotannon suunnittelu helpottuu
  • Prosessit virtaviivaistuvat ja läpimenoajat lyhenevät
  • Virheet vähenevät ja lopputuotteiden laatu paranee
  • Toimitusvarmuus lisääntyy
  • Asiakastyytyväisyys paranee

Pyydä tarjous

Tuotannonohjausjärjestelmistä sinulle kertoo lisää:

Jos haluat yrityksesi olevan vahva ja kilpailukykyinen huomenna, on oltava askeleen edellä jo tänään! Ota selvää, miten monin eri tavoin tuotannonohjausjärjestelmämme auttaa liiketoimintaasi.

Petteri Hannuksela

Key Account Manager

petteri.hannuksela​@dlsoftware.com 0400 989 854


Tyytyväiset asiakkaat ja asiakaskokemukset

DL Prime Workmanager® -tuotannonohjausjärjestelmä on käytössä useassa suomalaisessa teollisuusalan yrityksessä. Ratkaisumme kautta saatu hyöty on ollut asiakkaillemme merkittävää.

Bertils Health
Uproval
JTK Power
PKP Machining
PTH-Metalli Oy
Puhdistamo
Tuomainen