Monitilatoimistojen lukitusratkaisut – turvallisuus avainasemassa

Miten huolehtia tilojen turvallisesta käytöstä, kun käyttäjämäärät ovat suuria ja päivittäin vaihtuvia? Turvallisen lukituksen ja kulunvalvonnan tarpeet ratkaiset sähköisellä RFID-lukitusjärjestelmällä. Turvallisuus ja viihtyisyys lisääntyvät, kun tilojen käyttäjät tunnistetaan ja ei-toivotut vieraat pysyvät tiloista poissa.

Suojaa käyttäjiä, omaisuutta ja yksityisyyttä

Liiketiloja ja toimistoja suunniteltaessa lukitusratkaisuissa ei kannata tinkiä – moderni sähköinen lukitusjärjestelmä maksaa itsensä nopeasti takaisin helppokäyttöisyydellä, turvallisuudella ja tilankäytön tehostumisella. Lisäturvaa tiloihisi tuovat kulunvalvontaportit myös toimistoaikojesi ulkopuolella. Asianmukainen lukitusratkaisu ja kulunvalvonta turvaavat osaltaan myös yrityksen omaisuutta, liikesalaisuuksia ja henkilötietoja.

Sähköiset lukitusratkaisut voidaan toteuttaa pieniin tiloihin patterilukituksella, kun taas isompien tilojen turvaksi soveltuu erinomaisesti väyläohjattu lukitusratkaisu. Meiltä löydät myös eri tunnistevaihtoehtoja aina RFID-korteista ja -rannekkeista edistykselliseen sormenjälkitunnistukseen.

Kysy lisätietoja sähköisistä lukitusratkaisuista

Lukitusjärjestelmät tilaan kuin tilaan

Maahantuomamme Gantner Technologiesin lukitusratkaisut on yritysten arjessa toimivaksi todettuja. Ne soveltuvat kohteisiin, joissa vierailijoiden ja työntekijöiden vaihtuvuus on suurta, ja joihin etsitään pitkäikäistä mutta kustannustehokasta monitilaratkaisua. Gantnerin kattavasta tuotevalikoimasta löytyy erikoisratkaisuja myös vaativiin kohteisiin, kuten suuriin henkilökunnan pukutiloihin, oppilaitoksiin, yliopistoihin sekä sairaaloihin.

Liikunta- ja kuntokeskuksiin, uimahalleihin ja kylpylöihin räätälöidyt kulunvalvonta-, lukitus-, porttiratkaisut sisältävät monipuolisia lisämyyntiominaisuuksia. Voit laajentaa aukioloaikoja henkilöstökustannuksia lisäämättä sekä tuoda palveluita ja tuotteita helposti asiakkaittesi saataville.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja

Ei huolta hukatuista avaimista

Lukkojen käyttöoikeuksien hallinnointi hoituu mutkattomasti Gantner Relaxx -hallintaohjelmasta. Toimipisteiden turvallisuus lisääntyy, kun kadonneista avaimista ei tarvitse huolehtia.

Tunnistautuminen voidaan toteuttaa tilojen käyttötarkoitukseen soveltuvalla tavalla. Kauttamme hoituvat niin korttien, tagien ja rannekkeiden kautta toimivat RFID-lukot kuin QR-koodi- tai sormenjälkitunnistuskin. Hallintaohjelmalla on helppo määrittää muutamalla klikkauksella henkilöiden käyttöoikeudet ja tarvittaessa poistaa ne välittömästi. Myös kaappien käyttöaste ja vapaana olevat kaapit näkyvät yhdellä silmäyksellä.

Tunnisteeseen voidaan liittää myös suosittu maksuominaisuus, jolloin asiakkaasi tai henkilökuntasi voivat ostaa tuotteita myynti- ja välipala-automaateista suoraan tunnistetta käyttämällä.

Sähköisen lukitusjärjestelmän hyödyt yrityksellesi:

 • Vähemmän huolto- ja ylläpitokustannuksia
  Ei hukkuneita avaimia, lukkopesien uusimista ja sarjoittamista tai unohtuneita PIN-koodeja.
 • Helposti hallittava
  Voit määritellä kaapeille eri käyttötapoja. Voit myös lisätä tai poistaa käyttöoikeuksia helppokäyttöisessä hallintaohjelmassa.
 • Tilan käyttöasteen optimointi
  Kattava raportointi käyttäjien toimista auttaa luomaan kokonaiskuvan kaappien käytöstä sekä suunnittelemaan toimitilojen käyttöä.
 • Lisämyyntiä vuokrakaapeilla
  Voit tehdä erilaisia toimintatiloja ja lisäansioita esimerkiksi vuokrakaapeilla.

Jätä yhteydenottopyyntö

Monitilatoimistojen lukitusratkaisuista sinulle kertoo lisää:

Turvallisuuteen ei voi panostaa liikaa! Lukitustarpeiden kartoittamisessa apunasi toimii DL Softwaren ratkaisukeskeiset ammattilaiset.